Pracujete s našimi značkami? Přidejte se do unikátní mapy RUSCONA salonů a získejte nové klienty. PROHLÍDKA A REGISTRACE ZDE.

Jak pracovat s polygelem?

Začněte stavět gelové nehty s polygely! O jaký materiál vlastně jde, k čemu se používá a jak se s ním pracuje? Prozradíme vám jeho výhody i nevýhody při práci a jak na něj reagují naše nehtařky. Čtěte dál. 

Polygel v sobě kombinuje nejlepší vlastnosti z akrylového a gelového systému nehtové modeláže. Jeho unikátnost hledejte v jeho vlastnostech. Polygely totiž vynikají svou elasticitou, ale zároveň i pevností a odolností. Na našem e-shopu najdete dva druhy polyakryl gelů, se kterými si ušetříte práci a budou vám oporou při různých nehtových modelážích.

LUXI POLYGEL

Řada polygelů LUXI byla vyvinuta především pro začátečnice a nehtové designérky, které mají raději volnější tempo, nebo si techniku nehtové modeláže teprve osvojují. Díky svým vlastnostem vám poskytne prostor pro dokonalé dotvarování apexu a zarovnání nerovností. S RUSCONA polygely LUXI je manipulace snazší. Mají totiž jemnější strukturu, dobře se nanáší i pilují. Výhodou také je, že v UV lampě nepálí. Navíc je u nás najdete v několika stylových odstínech.

POLYAKRYL GEL

Polyakryl gely na nehty doporučujeme zkušeným nehtařkám. A to díky měkké a poddajné konzistenci na štětci. Výhodou tohoto gelu je, že se snadno piluje a zároveň je skvělým základem pro kvalitně provedenou a dlouhotrvající modeláž nehtů. Nevýhodou u těchto polyakryl gelů je, že v UV/LED lampě pálí. Pokud se vrháte do modeláže nehtů za pomoci šablonek, polyakryl gel vám bude ideálním pomocníkem.

Postup, jak pracovat s polygelem:

Aplikace polygelu není nic složitého. Práce s polygelem vyžaduje několik kroků a samozřejmě správnou techniku. Jak tedy přesně na to?

  1. Připravte si přirozené nehty jak na jakoukoliv modeláž - perfektně připravené nehty jsou základem úspěchu.
  2. Po celém nehtu naneste tenkou vrstvu podkladového gelu - podklad pod polygel, a polymerizujte jej v UV/LED lampě.
  3. Nyní můžete na připravené nehty aplikovat polygel. Špachtlí odeberte požadované množství polygelu a naneste jej na nehet. Pomocí štětce namočeného v Cleaneru začněte polygel roztláčet. Polymerizujte v UV/LED lampě.
  4. Po polymerizaci setřete výpotek z nehtu a pilníkem vybruste všechny nedokonalosti.
  5. Na závěr na nehty naneste vámi zvolenou barvu a zaleskujte je.

Recenze nehtařky na polygel LUXI:

Ideální pro začátečníky, nikde nezatéká, větší časový prostor pro modelaci, nepráší tolik při pilování. Lze ho krásně namodelovat i jako modeláž bez pilování. Nepálí při polymerizaci. Dokonalý pomocník při zvedání tzv. orlích drápků a při opravách jako například nalomení nehtu, zlomení kousku boku nebo volného okraje. Krásně se s ním dá i lehce prodloužit nehet bez šablonky, díky jeho konzistenci, která nestéká. Taková úžasná plastelínka, do které se zamilujete.”

nehtařka Lucie Zejdová

POLYGELY X OSTATNÍ GELY

Jak se liší polygely na nehty od jiných gelů používaných k modeláži nehtů? Polygel je velmi lehký, proto díky němu snadno vytvoříte přirozeně vypadající nehty s tenkou a flexibilní vrstvou, která se přizpůsobuje pohybům přirozeného nehtu. Konzistence polygelu je hustší a má dokonalou přilnavost, umožňuje tak snazší aplikaci a formování nehtů než s klasickým gelem. Ať už zvolíte jakýkoliv materiál, každý má své výhody a nevýhody. Vhodnost jejich použití pak závisí na preferencích a schopnostech nehtového designéra.

 

Práce s polygelem je opravdu kreativní a podle vašich možností s ním zvládnete spoustu vychytávek jako je třeba prodloužení nehtů nebo vyrovnání nerovností. Jak na prodloužení nehtů pomocí šablon se dozvíte krok po kroku TADY. S polygelem také dokážete vymodelovat různé tvary nehtů, ať už jste zastánci oblých či jehlových, s takovým pomocníkem to půjde jedna báseň. Právě díky své husté konzistenci snadno vykouzlíte neotřelé 3D designy na vašich nehtech. Chce to jen trochu šikovnosti a nápad!

Bez názvu-6

Created by Shoptak.cz