Pracujete s našimi značkami? Přidejte se do unikátní mapy RUSCONA salonů a získejte nové klienty. PROHLÍDKA A REGISTRACE ZDE.

Magnetické gel laky Cat Eye: Nahlédněte do hlubin vesmíru

Dechberoucí produkt, který si získá srdce vás i vašich klientek - to je řada Cat Eye. Objevte tajemství jedinečné manikúry skryté v těchto gel lacích. Pokud jste ještě neměli tu čest, tak o mnoho přicházíte. Je na čase to napravit, pojďme si tyto jedinečné produkty představit. Jak se s novými gel laky pracuje a co s nimi vytvoříte?

gel laky_1

Vesmírný efekt s třpytivým odleskem

Řada gel laků Cat Eye se skládá z 6 různých pečlivě zvolených odstínů. Chtěli jsme pro vás něco jedinečného, nekonečně krásného. Efekt, který jen tak neomrzí. Nejenže odstíny gel laků připomínají barvami hvězdné mlhoviny, také jsou vyrobeny speciální technologií, která jim umožňuje s pomocí magnetu vytvořit na nehtech efekt hloubky a nekonečna.

ruscona cat eye

Jak s Cat Eye gel laky pracovat?

V jednoduchosti je síla, a to platí i při aplikaci magnetických Cat Eye. Celé kouzlo spočívá v pár jednoduchých krocích. Prvním krokem je vytvoření černého podkladu. Dále mějte po ruce přichystaný Cat Eye gel lak dle výběru a také speciální magnet, který je nezbytný pro vytvoření galaktického efektu. Postup je následující:

  1. Na vymodelovaný nebo předem připravený přírodní nehet nanesete černý gel nebo gel lak, který následně polymerizujte - tedy vytvrďte - v UV lampě na 120 sekund nebo v LED lampě na 60 sekund.
  2. Hned po polymerizaci nanesete zvolený odstín gel laku Cat Eye na nehet. Pozor, z černého podkladu předem nestírejte výpotek, to proto, aby vrstva magnetického gel laku na podklad snáze přilnula a jedinečný efekt krásně vynikl.
  3. Po nanesení Cat Eye přichází na řadu magnetické pero. Magnet přikládejte do těsné blízkosti nehtu, nikdy ho však nepokládejte na nehet. Střídavým přikládáním magnetu z různých stran nehtu budete pohybovat pigmenty v gel laku a vytvářet tak zajímavé efekty, které dodají manikúře požadovanou hloubku.
  4. Pokud se vám výsledný efekt nepovedl, gel lak nemusíte stírat, pouze vrstvu znovu přetřete.
  5. Jakmile jste s efektem spokojeni, vložte nehty co nejdříve do lampy a nechte je vytvrdit.
  6. Naneste závěrečný lesk.

Abyste se na celý proces mohli snáze připravit, natočili jsme pro vás krátké video, kde je celý postup, jak docílit tohoto jednoduchého a zároveň zajímavého efektu, znázorněný.

unnamed


Hloubka kočičích očí i vesmírných dálek

Dříve - když Cat Eye gel laky přišly na trh - připomínaly efektem, který na nehtu vytvářely, kočičí oko se zúženou zornicí. Bylo to proto, že se magnet přikládal k nehtu výhradně shora.

Časem však nehtoví designéři přišli na lepší způsoby aplikace, které vedly i ke krásnějším výsledkům. Takže i když název přetrvává, nám už manikúra vytvořená Cat Eye gel laky připomíná spíše vesmírné galaxie, hvězdy a mlhoviny. 

Gel laky do práce i na večírek 

Patříte mezi lidi, kteří v jednoduchosti hledají i kousek geniality, a kteří chtějí být originální a neotřelí? Tak právě pro vás je tato nová řada gel laků jako stvořená. Manikúra s Cat Eye působí jemným a elegantním dojmem. Vyniká, ale přesto na sebe neupozorňuje. 

Proto je vhodná jak do školy, do práce i na pracovní schůzky, ale zapůsobíte s ní i na večírcích a společenských událostech.


Jak se vám líbí řada magnetických gel laků Cat Eye? Trefili jsme se s ní do vašeho vkusu? Pokud máte jakýkoliv dotaz k samotné tvorbě manikúry, náš tým specialistek na nehtovou modeláž vám rád poradí. Napište nám na
Facebook nebo inforuscona@gmail.com. Jsme tu pro vás!

 

Bez názvu-6

Created by Shoptak.cz