Pracujete s našimi značkami? Přidejte se do unikátní mapy RUSCONA salonů a získejte nové klienty. PROHLÍDKA A REGISTRACE ZDE.

Nail Art Challenge: Oddejte se třpytkám a metalickému efektu

Další Nail Art Challenge s RUSCONOU je tady! Podlehněte společně s námi kouzlu hebkého metalického efektu a třpytivě kovových nehtů. Třpytky nejsou jen výsadou zimních měsíců, zapojte se do naší kreativní výzvy s hashtagem #rusconachallenge a ukažte, jak má podle vás vypadat dokonalá metalická manikúra!

swiss 2

V našich RUSCONA Nail Art výzvách už jsme vás motivovali k experimentům s abstraktními vzory, zářivými kamínky, 3D vodolepkami a kouřovými efekty. Další v řadě je metalický efekt a jemné třpytky. Připraveni?

Kdy je vhodné období pro metalický nail art

Spousta lidí má pocit, že třpytky a metalíza patří jen k zimnímu období. Kdepak, hodí se po celý rok – stačí vědět kdy a jak je použít.

Na jaře se metalický efekt v jemných barvách skvěle využije k ozvláštnění tradičních pastových tónů, v létě třpytky rezonují v kombinaci s neonovými barvami a společně se krásně vyjímají na slunci. Své místo mají třpytky také při svatební manikúře.

Na podzim nehtům sluší nejen metalický, ale i kovový efekt, ty dodávají tlumeným hřejivým tónům podzimu šmrnc. A v zimě? Ano, tady opravdu má třpytivá manikúra své prvenství – svátky a plesová sezóna si přímo říká o lesk i glamour, a je jen správně si je bohatě dopřát.

Třpytivé a metalické efekty byly ikonou módy v 80. letech. Co se takhle inspirovat u Wham a zazářit se svými nehty na diskotéce?

glitter 4

UV gely, gel laky nebo zdobení?

Jedna z výhod metalického a jemného třpytivého nail artu je, že ho můžete docílit více cestami. Zvolit můžete následující:

UV/LED gely a gel laky

Jako první se nabízí použití barevných UV/LED gelů.

třpyt2 swiss

Z těch našich můžeme na prvním místě doporučit super krycí švýcarské gely z kolekce Swiss. Ty třpytivé z nich jsme pro vás dali zvlášť do kolekce Crystal (na obrázku výše). Jejich krytí je tak výrazné, že na nehtech vytváří kovový, chromovaný efekt, který vzdáleně připomíná aluminiovou fólii. Kolekce obsahuje kromě glitrových i odstíny bez efektu, takže je můžete navzájem kombinovat.

třpyt3 Fantasy

Pro kombinaci s jarními pastelovými nebo i výraznějšími letními barvami můžete využít kolekci Galaxy (v obrázku, tyto odstíny obsahují v názvu vždy slovo Fantasy). Výsledek předčí vaše očekávání.

třpyt4 Star

Velmi hebký, jemně třpytivý efekt v sobě ukrývají UV gely z kolekce Star (na obrázku výše). Všechny odstíny jsou efektové, takže nemají plné krytí, ale slouží k ozvláštnění čistých jednobarevných gelů. Ideální jsou pro klientky, které mají rády klasiku – odstíny červené a růžové. Vzhledem k tomuto se také přímo nabízí třeba pro období svátku sv. Valentýna.

třpyt1 Glitter

Typický efekt metalízy nabízí kolekce UV gelů Glitter (na obrázku výše). Jsou prosyceny mikroskopickými třpytivými částečkami, které propůjčují manikúře hebký, zářivě kovový vzhled s vysokým leskem.

Pokud dáváte přednost gel lakům, projděte si naši nabídku - obsahuje mimo jiné sedm zářivých glitrových odstínů a další třpytivé najdete v kolekci Cat Eye.

Třpytky a další zdobení

Více flexibility v rámci tvorby rozličného nail artu a dosažení metalického efektu nabízí různé druhy zdobení od zdobicích fólií přes glitrový prach a pigmenty až po třpytky. 

My musíme jednoznačně vyzdvihnout naše dlouhodobé favoritky - třpytky Magpie Glitter.

Několik desítek různých variací spousty barev i velikostí glitrových částeček vám zajistí, že najdete přesně takové třpytky, které vám dovolí vytvořit žádoucí nail art.

Je opravdu z čeho vybírat. Dle typu vám Magpie Glitter pomohou dosáhnout syrového kovového či chromového vzhledu nebo naopak UV gelům propůjčí hloubku a jemný metalický třpyt. Podívejte se do galerie a najděte si své nové oblíbence.

Už vás napadá, jak bude vypadat váš další metalický či třpytivý nail art? Pochlubte se nám na síti RUSCONA Shine a získejte kromě pochval od ostatních za odměnu i body. Nezapomeňte nás i u fotek na Facebooku nebo Instagramu označit hashtagem #rusconachallenge, ať vidíme, jak se vám manikúra povedla.

Bez názvu-6

Created by Shoptak.cz