Pracujete s našimi značkami? Přidejte se do unikátní mapy RUSCONA salonů a získejte nové klienty. PROHLÍDKA A REGISTRACE ZDE.

Cool podzimní nehty roku 2023. Nechte se inspirovat.

Podzim je tu v celé kráse. A s ním inspirativní článek o trendy podzimních gelových nehtech. Připravili jsme pro vás bohatou podzimní kolekci plnou barev a odstínů, ze které si vybere opravdu každý. Nechte se inspirovat podzimními nehty sezóny 2023. 

Podzimní TOP barvy na nehty

Jako každé jaro, léto, podzim i zimu přinášíme nové odstíny barevných gelů a gellaků, ze kterých si vybere opravdu každý.  Podzimu sluší např. NUDE barvičky a všechny odstíny béžové a hnědé. Trendy barvy podzimu 2023 jsou i odstíny červené a růžové, odstín AUTUMN VIBES, MILION DOLLAR BABY i dokonalý SUNFLOWER, který nehty doslova rozzáří.

Jednoduchost a elegance, to jsou hesla letošního podzimu v RUSCONĚ. Perfektně provedené jednobarevné nehty v oblíbených barvách podzimu budou dokonalé, ať už zvolíte mat či lesk. Držte se minimalismu a budete mít vyhráno. Navíc jsou pak gelové nehty snadno kombinovatelné, nejen s vaším šatníkem, ale i doplňky a šperky.

 

Podzimní nehty na vlně nailart

Nezapomeňte sladit podzimní barvy na nehty se zdobením a vaše nehty budou nepřehlédnutelné. Tohle zdobení frčí letošní podzim, tedy podzim roku 2023. 

  • Jemné třpytky

Do podzimní kolekce jsme přihodili efektové gellaky LIKE A DIAMOND a STUNNING ICON, které se hodí k libovolnému barevnému podkladu, na bázi nebo stavební gel. Zvolíte zdobení jednoho nehtu a ozvláštníte tak jemné gelové nehty, nebo si dopřejete pořádnou dávku lesku na všech? Rozhodnutí je čistě na vás.

  • Metalické fólie

Rozdíl dělají detaily. Ty nejjemnější, přesto okaté, jsou malé fóliové vločky GLAMORA FLAKES v různých odstínech. Jejich aplikace je snadná a výsledek úchvatný. Na vašich nehtech totiž vytvoří krásný vystouplý efekt. Pohrajte si s detaily, aplikujte fólii minimalisticky na část nehtu a dotvořte s ní dokonalý motiv nebo zvolte celou plochu nehtu. Originalita zaručena. :)

  • Podzimní motivy na nehty

Gelové nehty s podzimními motivy? Pojďme na to! Nejste umělecky nadané? Nevadí, máme vodolepky plné tematických motivů. Stačí si vybrat. Jejich aplikace je neskutečně jednoduchá. Použijte správné nástroje - Glamora STICKIES pinzetu a vodolepku jednoduše umístěte na požadované místo. Nakonec zafixujte leskem.

Pokud si chcete vyhrát víc, není nic jednoduššího než vzít štětec a pustit se do toho. Tento podzim patří jemným liniím. Ať už je doplníte k vodolepkám nebo samostatně, budou působit opravdu minimalisticky. Třpytky i kontrastní barvy hrají tuto sezónu hlavní roli. 

.
.
.
.

Podzimní nehty 2023 - inspirace:

Galerie plná podzimních gelových nehtů od Ruscona nehtařek. 

 

 

Mějte krásný podzim.

Bez názvu-6

Created by Shoptak.cz