Pracujete s našimi značkami? Přidejte se do unikátní mapy RUSCONA salonů a získejte nové klienty. PROHLÍDKA A REGISTRACE ZDE.

Tipy na originální vánoční nehty

Zdobení stromečku, pečení cukroví a k tomu nehty s vánoční tematikou. Do svátků zbývá pár týdnů, tak se pojďme na Vánoce naladit a ukázat si cool nápady na vánoční nehty 2023.

Trendy barvy letošních Vánoc? Jsou to rozhodně tmavě zelená, všechny odstíny červené i temná fialová v kombinaci se zlatou či stříbrnou - ty dotáhnou vaše vánoční gelové nehty k dokonalosti. Najít vánoční odstín nebude problém. Omrkněte červený gel lak RICH LIFE, elegantní tmavě zelený FOREST i paletu gel laků s třpytkami. 

Třpytivé vánoční nehty

Třpytky ano! Ty jednoznačně k Vánocům patří a pro letošní rok jsou hlavním trendem gelových nehtů s vánočním zdobením. Půjdete na to jednoduše s třpytivými gel laky nebo budete používat třpytky různých velikostí i barev, které na nehet nanesete zvlášť? Ať to uděláte jakkoliv, nešlápnete vedle. Třpytivé nehty budou působit slavnostně!

K Vánocům sedí i kamínky na nehty. Můžete začít u nude nehtů, které doplníte o bohaté vánoční ozdoby. Vkusně, jemně a přesto velmi zdobně to bude vypadat, pokud kamínky nazdobíte pouze jeden z nehtů nebo se zaměříte na okolí kolem nehtové kůžičky. Kamínky na nehtech směřujte do vánočních odstínů a slibujeme, že u vánočního stromečku jednoznačně zazáříte!

Vánoční gelové nehty doplněné o zlaté či stříbrné fólie jsou naprosto TOP! S fólií se dá totiž krásně pracovat. Dokonalý je obtisk mikročásteček třeba do francouzské manikúry i na potah celého nehtu. Transferová fólie vám může také posloužit k dotvoření vánočních motivů na gelových nehtech. 

.
.
.
.

Vánoční motivy na nehty

Trendy vánoční design pro rok 2023 je samozřejmě i nail art s motivy Vánoc. Motivy sněhových vloček, vánočních stromečků i dárečků dokonale ozdobí vaše nehty a navodí sváteční náladu. Najdete si mezi vodolepkami vaše vyvolené nebo sáhnete raději po štětci a navrhnete si motiv podle sebe? Buďte kreativní a tvořte!

Techniky vánočních nehtů:

Jedna z dobře známých technik, která krásně vynikne i na vánočních nehtech je francouzská manikúra. Zdá se vám, že se na “francii” nedá nic nového vymyslet? Mýlíte se! Existuje tolik možností, jak tuto techniku dotáhnout k dokonalosti. Stačí jednoduše vyměnit bílé špičky nehtů za vánoční odstíny, přidat trochu lesku v podobě třpytek či fólií a máte hotovo. 

Nestárnoucí motiv už několikátých Vánoc je zdobení nehtů s motivem svetru. Pro všechny nail art nadšence přidáváme návod, jak takových nehtů docílit.

Vánoční nehty s motivem svetru postup:

Vyberte si odstín, dle vaší libosti. My volíme červené vánoční nehty.

  1. Na připravený nehet naneste Art Gel RED, polymerizujte v UV/LED lampě po dobu 120s.
  2. Po vytvrzení nehet zmatněte Dry Matt a opět polymerizujte.
  3. Naneste Art Gel + RED na vhodný štětec a jemně črtejte linie podle předlohy pleteniny.
  4. Každou linii zasypte Acrylic Powder, polymerizujte, a až poté nehet oprašte. 
  5. Takto postupujte krok za krokem, až k dosaženému výsledku.
  6. Nakonec naneste ukončovací gel po celé ploše nehtu.

Inspirace na vánoční nehty od našich nehtařek:

 

Bez názvu-6

Created by Shoptak.cz