Pracujete s našimi značkami? Přidejte se do unikátní mapy RUSCONA salonů a získejte nové klienty. PROHLÍDKA A REGISTRACE ZDE.

Jak správně používat brusku na nehty

Kdyby se tak čas, který jste strávili pilováním nehtů pilníkem, dal vrátit. Máme urychlovač, který nejtěžší práci udělá tak trochu za vás - elektrická bruska na nehty! Děláte nehty doma pro zábavu, nebo byste rádi brusku využili ve svém salonu? Přečtěte si článek, ve kterém se dozvíte, jak dostat z elektrické brusky maximum.

K čemu se používá bruska na nehty?

Bruska na nehty se používá k snadnému a rychlému odstranění nehtové modeláže, k docílení perfektního tvaru nehtu i k hloubkové přípravě manikúry, která je velmi důležitá před začátkem jakékoliv modeláže. Její použití je vhodné jak na akrylové tak gelové nehty. Díky široké nabídce nástavců na brusku - frézek na nehty, můžete brusku využít k více účelům. Vyberte frézku podle toho, čeho chcete dosáhnout a pusťte se do práce. 

Díky výměnným nástavcům elektrickou brusku na nehty použijete k:

  • Úpravě kutikuly a okolí nehtu.
  • Odstranění staré modeláže.
  • Odstranění gel laku a měkkých gelů.
  • Vyhlazení kůžičky kolem nehtu.
  • Zateklému gelu u kůžičky.
  • Podbrusu nehtů.

Pro koho je bruska vhodná?

Bruska je určena především pro profesionální využití. Je vhodná pro všechny, kteří chtějí docílit dokonalých nehtů a ušetřit čas při pilování nehtů. Elektrické brusky na gelové nehty rozdělujeme podle výkonu a díky tomu i určíme, pro koho je daná bruska vhodná. 

Vybíráte ideální brusku na nehty pro vás? Nejprve si ujasněte, jak často budete brusku využívat, jak moc bude namáhaná a kolik do ní chcete investovat. Podle odpovědí na tyto otázky pak můžete vybírat design, tvar, výkonnost a další parametry. 

Profi bruska PROMED

Bruska na nehty PROMED je určená k celodennímu salonnímu vytížení. Jedná se o profesionální brusku na nehty německé značky. Na našem e-shopu můžete vybírat ze dvou typů. PROMED bruska 1030 určená pro manikúru a nehtovou modeláž s 30 000 otáčky za minutu. Pro manikúru, ale i pedikúru využijete PROMED brusku 2020 s nižšími otáčkami, za to s výkonnějším motorem. Obě brusky mají moderní design a našlapanou výbavu. Zároveň jsou vhodné pro všechny nástavce na brusku na nehty.

Jak používat brusku na nehty?

Před použitím jakékoliv brusky a frézky na nehty si pečlivě přečtěte pokyny k použití. Podle druhu brusky a také podle úkonu, který jdete dělat, si nastavte rychlost a zvolte vhodnou frézu na nehty. 

Návod:

  1. Pokud je nutné zapojit přístroj do elektrické sítě, udělejte to. Po rozsvícení jej zapněte tlačítkem ON/OFF.
  2. Vyberte si správný nástavec, který budete k práci potřebovat a nasaďte na brusku.
  3. Podle toho, čeho chcete s bruskou dosáhnout, zvolte směr a rychlost otáček.
  4. Začněte s nejvyšší rychlostí a postupně upravujte podle potřeby.
  5. Materiál bruste směrem od kůžičky k volnému okraji nehtu.
  6. Po dokončení broušení nehty očistěte štětkou či hadříkem.

Při použití brusky na nehty dbejte na správné používání a dodržujte doporučené kroky, abyste neublížili klientce a nepoškodili brusku. Při broušení nehtu dejte pozor na rychlost, aby nedošlo k rychlému obroušení velkého množství nehtu. Na brusku příliš netlačte, mohli byste nehet poškodit.

.
.
.
.

Jakou frézku použít?

Ke každému úkonu s elektrickou bruskou máme doporučení, jaký nástavec použít, abyste docílili nejlepšího výsledku. Vybírat můžete od nejjemnějších po nejhrubší nástavce. Pro lepší orientaci jsou frézky značeny pomocí barev, u kterých je poznamenáno k čemu jaká barva i hrubost slouží.

Potřebujete odstranit starou modeláž? Použijte karbidovou frézku dostupnou v několika tvarech i hrubostech. Úpravu kutikuly a okolí nehtu snadno provedete diamantovou frézkou, zatím co na podbrušování nehtů skvěle poslouží keramická frézka na nehty.

Nezapomínejte na důkladné čištění frézek, kterým prodloužíte jejich životnost. My doporučujeme frézky vyčistit v ultrazvukové čističce a následně je vložit do sterilizátoru. 

Jste připraveni na použití elektrické brusky? Mrkněte do e-shopu a nejděte si brusku i potřebné frézky přesně pro vás. S dodržováním pokynů od výrobce a našimi doporučeními dosáhnete skvělých výsledků. 

Bez názvu-6

Created by Shoptak.cz