Pracujete s našimi značkami? Přidejte se do unikátní mapy RUSCONA salonů a získejte nové klienty. PROHLÍDKA A REGISTRACE ZDE.

RUSCONA Shine v. 1.8: Kvízy a Soutěže

Unikátní sociální síť pro nehtařky a nehtové nadšence dospěla do další a letos i poslední velké verze 1.8 určené pro iOS (iPhony, iPady). Přináší řadu vylepšení na pozadí a zcela novou sekci Zábava obsahující kvízy a soutěže. Aktualizovali jsme i web. 


RUSCONA Shine kráčí dál k svému cíli stát se největší komunitou nehtového designu na světě. V této chvíli aplikace plně podporuje šest jazyků (čeština, slovenština, angličtina, němčina, italština a maďarština) a disponuje automatickými překlady postů z jednoho jazyka do druhého. A vývoj běží dál. V nejnovější verzi jsme provedli celou řadu vylepšení, které nejsou vidět, ale odráží se na rychlosti, stabilitě či nároků aplikace na data nebo baterii telefonu. 

Nejviditelnější změnou pro vás uživatele bude zcela nová sekce Zábava, kterou najdete přímo v hlavním menu v spodní části aplikace. 

Zábava znamená učit se a soutěžit 

Po aktualizaci aplikace vás v sekci Zábava (týká se v této chvíli českého a slovenského jazyka) přivítají dva zajímavé kvízy a nová soutěž Babí léto.

- Kvízy -  

U dvou kvízů samozřejmě nezůstaneme. Celou kategorii budeme postupně rozšiřovat o další a další zajímavé kvízy, které vás zabaví a zároveň rozšíří vaše znalosti z nehtové modeláže a souvisejících oblastí. Kdykoliv budete mít chuť bez nervů z výsledku potrápit své mozkové buňky, bude pro vás právě sekce Zábava -> Kvízy připravená. 

- Soutěže - 

Přepínačem pod názvem sekce se dostane do soutěží. Zde uvidíte vždy právě probíhající soutěže i soutěže starší ukončené včetně vítězů. Na start jsme si pro vás připravili soutěž Babí léto 2021. Zapojit se můžete jednoduše. Udělejte hezké nehty na tohle téma a při přidávání postu zatrhněte volbu Zařadit do aktuální soutěže. Výsledek soutěže neurčujeme my, ale ostatní uživatelé. Fotka nehtů s největším počtem srdíček = hlasů, vyhrává.  

A co dál? 

Pro letošek si dáme pauzu s vývojem nových funkcí. Naše veškerá energie bude směřovat do vyladění administrace a hlavně vývoje verze Shine pro Android. Jelikož z pohledu funkcionality jsme dosáhli zamýšleného stavu, stává se nyní Android naší absolutní prioritou.

Brzy se tak svět nehtů s téměř 10.000 posty a tisíci uživateli otevře úplně všem. Těšte se. Jo a mimochodem, aktualizovali jsme pro vás i web. Na www.rusconashine.com nyní najdete nově sekci s kvízy a soutěžemi. 

Bez názvu-6

Created by Shoptak.cz