Pracujete s našimi značkami? Přidejte se do unikátní mapy RUSCONA salonů a získejte nové klienty. PROHLÍDKA A REGISTRACE ZDE.

Svatební nehty pro letošní sezónu 2023. Tady jsou!

Haló, nevěsty. Jste tady? Tento článek je určený právě vám. Čeká vás velký den a vy chcete zazářit. Pojďme si ukázat výběr TOP svatebních nehtů, které váš den D dokonale podtrhnou.  

Jaký tvar a odstín svatebních nehtů zvolit?

Míň je víc, toho se ve váš svatební den určitě držte. Neexperimentujte a vsaďte na klasiku. Svatební gelové nehty by měly být střídmé. Jemný, jednoduchý tvar se zaměřením na detaily. Extravaganci dejte stranou a schovejte ji na vhodnější příležitost - nebojte, ještě jich bude. :) Díky perfektním gelovým svatebním nehtům a doplňkům, které by měly ladit s vašimi šaty, dokonale sjednotíte celý svatební look. Vyhnout byste se měly extrémně dlouhým, špičatým i jinak okatým tvarům. Pokud je to ale součástí vašeho já, nešlapejte na brzdu a klidně se přidržte svého stylu.

Zaměřme se na barevnou škálu svatebních nehtů: Hodí se všechny odstíny bílé, béžové i růžové. Zaručené a tedy nadčasové jsou NUDE odstíny nehtů a to především ve svatební den. Ke svatebním šatům, ať už jsou zdobené méně či více, tyto nehty padnou, a to díky své eleganci a jemnosti. 

Neopomeňte na šperky, květiny i další doplňky, které dotvoří váš celkový vzhled. Kritéria k výběru odstínu nehtů máte. Teď je ten správný čas na volbu techniky a zdobení, které podtrhnou vaši osobnost a styl.

 Vsaďte na tyto techniky gelových nehtů:

1. Nude nehty

Jemné odstíny gelových laků na nehty, které s vaší pokožkou přirozeně splynou, to jsou právě NUDE. Široká paleta barev nabízí odstíny od tělových až po růžovou. Je jen na vás, zda zvolíte teplejší či chladnější odstíny. Vybraný odstín doporučujeme porovnat s odstínem vaší pleti, aby tyto barvy k sobě navzájem ladily. S nude základem pak bude kombinace i zdobení vašich svatebních nehtů snadné. 

2. Ombre svatební nehty

Znáte techniku ombre? Jedná se o dokonalou náhradu francouzské manikúry (tu samozřejmě nevynecháme), ovšem s méně přísnou linií. Nehty tak budou působit velmi jemně a uhlazeně. Aby tomu tak skutečně bylo, je potřeba vybrat správné barvy. I v tomto případě se držte světlých odstínů a jednoduché ombre na svatebních nehtech bude vaší chloubou. 

TIP: Zkuste techniku mléčné ombre na nehty, samozřejmě v jemných odstínech.

3. Francouzská manikúra

Jestliže se bavíme o eleganci, nemůžeme vynechat ani klasickou francouzskou manikúru, která se stále drží v top 5 nehtových modelací. Není divu! Díky ní totiž docílíte perfektně upravených svatebních gelových nehtů. Ať už vsadíte na klasickou bílou či jiný světlý odstín na vaše špičky nehtů, klidně i s jemným třpytem, nebudete litovat. Nejen, že “francie” dokonale podtrhne vaši ženskost, ale hlavně nikdy nevyjde z módy!

Jak je to se zdobením svatebních nehtů?

Zdobit svatební nehty či ne? Jak už jsme si na začátku řekli, míň je víc, a toho se držíme i v případě zdobení. Nedoporučujeme velkorysé zdobení nehtů, které by vám mohlo spíš uškodit. Decentnost a jemnost jsou přístupy, které u zdobení svatebních nehtů zastáváme. 

Kamínky

Půjdete do kamínků? Za nás je to velké ANO! Není nic jednoduššího, než doplnit gelové nehty o jemnou dávku zdobení. Doporučujeme se zaměřit pouze na jeden nebo dva nehty. Jemné odstíny Swarovski kamínků zlaté, stříbrné i nude v různých tvarech doladí vaše nehty k dokonalosti. 

Jednoduchost těchto gelových nehtů spočívá v Master Dark Base, UV/LED gellaku Lonely, Flexy Topudoplněné o Glamora Crystal Rosegold.

Perličky

Nadčasové perly - svatební nehty si o ně přímo říkají. Pokud jsou i vaše svatební šaty osázené perličkami, perly na nehtech jsou jasná volba. Jemnými bílými perličkami snadno dotáhnete zdobení nehtů k dokonalosti. Ideálním umístěním jsou špičky nehtů.

Třpytky

Milovníci třpytek mají zdobení svatebních nehtů dovoleno. Držte se ale jemných barev jako jsou zlatá, stříbrná nebo odstíny růžové. Skvěle budou vypadat umístěné ve špičce nehtu nebo ve spodním oblouku. Nebojte se je použít na jeden celý nehet, hezky to vaše nehty ozvláštní.

.
.
.
.

Fólie

Metalická fólie může přinést pořádnou dávku elegance a lesku. Vsaďte na zlaté, stříbrné nebo měděné odlesky a vaše svatební manikúra bude nepřehlédnutelná. Ať už fólii zvolíte na celý nehet či dáte prostor art designu a jemným elegantním vzorům, nešlápnete vedle.

Art design

Pokud jste příznivci linií, zakomponujte do své manikúry ve svatební den jemné zlaté, stříbrné či bílé linky a dejte tak prostor abstraktnímu designu. Znovu zdůrazňujeme, že je potřeba myslet na jemnost. Vaše nehtová designérka si s jemnými liniemi určitě hravě poradí a doladí tak svatební look.

Buďte na váš velký den připraveny a prokonzultujte vaše svatební gelové nehty s profesionální nehtařkou. Ta vám zaručeně poradí, jaký styl nehtů zvolit, podle vašeho vkusu i tématu svatby. Hlavně, buďte svá!

Nechte se inspirovat fotografiemi svatebních gelových nehtů

 

Bez názvu-6

Created by Shoptak.cz