Zajímá vás, v čem se RUSCONA liší od ostatních? TADY jsou klíčové body.
Neohodnoceno

MILKY SPARKLE BASE

Zpevňující mléčná báze řidší konzistence. Pomocí ní dokážete opravdu efektivně zpevnit nehet. Není vhodná jako podklad pod modeláž ani polygel.

Obsah balení: 6 ml 

Skladem (16 ks)
Kód: 7SS26/6
Značka: RUSCONA
149 Kč
Kategorie: Podkladové gel laky 6 ml
Barva: Čirá
Objem: 6 ml
milky sparkle base
Novinka

Gellaky z řady MASTER jsou speciálně vyvinuté pro zpevnění přírodních nehtů na dlouhé týdny. Díky jejich pevnosti jsou to ideální báze i na prodloužení přírodních nehtů při gellaku, resp. při modelaci bez pilování kaučukovými bázemi.

Vlastnosti:

  • Skvělá přilnavost
  • Vhodná na pevné nehty, na kterých vydrží velmi dlouho
  • Vhodné na prodloužení na šablonky do 3 mm
  • Řidší třpytková kaučuková báze
  • Vyšší viskozita
  • Mléčná barva
  • Nežloutne a nepálí
  • Rozpustná v Removeru

Použití:
Pigmentovaná báze s obsahem holografických třpytek. Ideální na modelaci bez pilování. Velmi dobře se tvaruje. Je to mírně elastická, pevná báze s velmi dobrou molekulovou vazbou. Dosáhnete díky ní velmi příjemný třpytkový glamour efekt. 

Tip:
Pro dosažení dokonalé přilnavosti doporučujeme pod tuto bázi nanést tenkou vrstvu Medium Base.

Postup: 

  1. Nejprve provedeme hloubkovou manikúru a nehet zmatníme. 
  2. Na nehet naneseme v malém množství Nail Prep.
  3. Po Nail Prepu naneseme opravdu v minimálním množství Primer. (Pokud je Primeru příliš, mohou se tvořit odchlipy.)
  4. Nyní naneseme bázi - první naneseme tenkou vrstvu, která nám bude tvořit tzv. "podložku",  nevytvrzujeme a ihned na ni stavíme mírný C-oblouk - do středu nehtu naneseme větší množství báze, kterou rozpracujeme do stran, nehet otočíme a sledujeme, zda máme C-oblouk rovnoměrný, když tak jej upravíme a dáme vytvrdit.
  5. Na vytvrzenou bázi naneseme barvu a dáme vytvrdit.
  6. Na závěr naneseme lesk bezvýpotkový Quick Top nebo výpotkový Master Top gel

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: