Pracujete s našimi značkami? Přidejte se do unikátní mapy RUSCONA salonů a získejte nové klienty. PROHLÍDKA A REGISTRACE ZDE.

Nehtařky, digitalizujte rezervace. Ušetříte čas a získáte klid na práci.

Pokrok nezastavíš, říká se. I kdybyste se bránili sebevíc, vývoj půjde stejně dál. S vámi či bez vás. Ostatně podívejte se, co všechno dnes obsloužíte ze svého smartphonu. Nastal čas posunout se dál a digitalizovat systém správy rezervací a komunikace s vašimi zákazníky. Důvod? Méně telefonování a psaní, méně zapisování, přepisování a přesouvání, více času na práci. Jak? Chytře.

Web 1920 – 7

Míň diskusí, víc klidu na práci

Schválně, měřili jste někdy, kolik času vám zabere rezervační agenda? Tím myslíme takové to, zákaznice či zákazník volá a domlouváte návštěvu. Zákaznice píše, že musí zrušit termín, protože onemocněla. Zákazník potřebuje přesunout termín, protože potřebuje nečekaně vycestovat do zahraničí. A tak bychom mohli pokračovat dál a dál. Občas má člověk pocit, že pracuje spíš v call centru než nehtovém studiu.

Jak z toho ven? Přejít na online rezervační systém, tedy cloudový systém dostupný kdykoliv a kdekoliv z prohlížeče. Naše první myšlenka byla spojit síly s někým, kdo rezervační systém vyvíjí a má za sebou roky zkušeností. Začali jsme hledat a vyjednávat, ale brzy jsme narazili na problém. I po těch mnoha letech, co online rezervační systémy na trhu existují, nikoho nenapadlo provést revizi problémů, které řeší.

Nakonec jsme se do toho pustili sami. Chtěli jsme nejužitečnější nástroj pro nezávislé nehtařky a nehtová studia a nenašli nic, co by odpovídalo jejich představám. A tak vznikla GLAMORA Booking. Chcete-li pochopit, v čem se GLAMORA Booking liší od ostatních online rezervačních systémů na úrovni funkcí a nevadí vám detaily, mrkněte na web Bookingu do sekce Chytré funkce. Pokud chcete omrknout jenom největší “špeky” systému a zároveň tak slyšet argumenty, proč se vůbec do digitalizace pouštět, prosím, tady jsou:

Hlavní přednosti GLAMORA Booking

  • GLAMORA Booking rozlišuje mezi otevřenou a uzavřenou zákaznickou bází. Jde o to, že nejlepší nehtařky nepřijímají rezervace takzvaně z ulice. Mají ustálenou zákaznickou skupinu a jenom výjimečně přijímají nové zákazníky. Existující univerzální rezervační systémy však tohle neberou vůbec v potaz. Vystavíte veřejně svůj web a rezervační link a bác, rezervace přicházejí stylem kdo dřív přijde, ten dřív mele. To se může hodit, ale i nemusí. A těm opravdu dobrým nehtovým studiím a nehtařkám se to nehodí vůbec.
  • Pokud začínáte, nebo chcete dát světu o sobě vědět ve velkém, není problém. Od toho má GLAMORA Booking veřejné termíny. Stanovíte termíny a hodiny, ve kterých budete dostupní všem bez rozdílu a pak už záleží na rychlosti zákazníků, kdo se k vám v dané termíny dostane.
  • Chytré řízení rezervací pomocí zákaznických nastavení. Na úrovni zákazníka vás v GLAMORA Booking čeká několik vychytávek. Tak například můžete klientovi nastavit přesné časy, kdy se k vám může objednat. Dopoledne a odpoledne. Pokud víte, že někteří zákazníci mohou v pohodě dopoledne a nechcete, aby vám “blokovali” odpolední časy, časová okna rezervací to za vás vyřeší. Stejně tak můžete zabránit tomu, aby si klienti objednali pro sebe nevhodnou službu a rozbili vám tím celý harmonogram. Jednoduše jim nastavíte povolené služby a máte pro problému.
  • Vyplňování volných termínů. Děje se to denně. Někdo onemocní, někdo musí řešit pracovní či rodinný problém, někdo potřebuje rychle vycestovat. Díky GLAMORA Booking z toho nebudete mít těžkou hlavu. Storno provede zákazník sám ve svém účtu na vašem webu (ten pro vás generujeme automaticky) a rezervační systém sám nabídne uvolněný termín vašim ostatním zákazníkům a pokusí se ho i bez vašeho zásahu zaplnit.

Chytrých funkcí a tedy i důvodů, proč digitalizovat rezervace s GLAMORA Booking existuje samozřejmě víc. Vše vychází z toho, že náš rezervační systém vznikl od A do Z s ohledem na skutečné potřeby a problémy nezávislých nehtařek a nehtových studií. Je postaven s využitím nejmodernějších technologiích a je tedy neskutečně rychlý a příjemný na obsluhu. Má jednoduchý minimalistický design a navíc se velmi rychle dále rozvíjí.

A super zpráva na konec. Pokud jste věrným zákazníkem RUSCONA nebo GLAMORA a dosahujete měsíčního obratu (za poslední 3 měsíce) přes 5.000 Kč, dáme vám měsíční používání systému za půlku. Navíc, GLAMORA Booking si nehraje na žádné moduly a tarify. Za jednu cenu dostanete všechny funkce. Současné i budoucí. A to se, přátele, vyplatí. :)

Bez názvu-6

Created by Shoptak.cz