Pracujete s našimi značkami? Přidejte se do unikátní mapy RUSCONA salonů a získejte nové klienty. PROHLÍDKA A REGISTRACE ZDE.

Jak na MILKY OMBRE / MLÉČNÉ OMBRE aneb buďte originální

Náš mini seriál na téma technika zdobení nehtů ombre pokračuje. Už víte, jak na klasické ombre nehty, a v tomto článku vám popíšeme, jak vyrobit úžasné ombre gelové nehty s mléčným efektem.  

Mléčné ombre je velmi oblíbené nejen u klientek, ale i samotných nehtařek. Víte proč? 😊

Mléčná vrstva, kterou aplikujete na vytvořené ombre na nehtu skryje všechny nedostatky včetně ne zcela dokonalých přechodů.

Jak docílit mléčného Ombre efektu na gelových nehtech?

Pokud jste četli předchozí článek, mléčné Ombre pro vás bude naprostá brnkačka. Pokud ne, doporučujeme se vrátit o krok zpět, vše si nastudovat a vyzkoušet a poté si dočíst tento článek.

Postup na Milky Ombre:

Na vámi vytvořené ombre, které je vytvrzené v UV lampě, aplikujte vrstvu jakéhokoliv mléčného stavebního gelu nebo gel laku a to následujícím způsobem:

1. Postupujte jako byste aplikovali podkladovou bázi u gel laku.

2. Naneste tenkou vrstvu např. Master Base Milky po celém obvodu nehtu, ale tuhle vrstvu nepolymerizujte. Dále naberte na štěteček větší množství báze a od kořene nehtu jej naneste a rovnoměrně rozprostřete po nehtu. Poté nehet otočte směrem vzhůru „nohama“ a nechejte bázi stéct do středu nehtu. Tím vytvoříte krásný rovnoměrný oblouček. Pomoci si můžete štětcem od gellaku nebo třeba Linerem 0.6 či Linerem 1.0.

3. Nehet otočte zpět do jeho přirozené polohy a nechejte bázi chviličku rozplynout. Jakmile se vám rozprostření báze líbí, dejte vše polymerizovat do lampy. Aplikujte po 1 nehtu. Nelze aplikovat na všechny nehty zároveň.

4. Na závěr naneste pro lesklý efekt lesk na nehty Flexy top a pro matný efekt Dry Matt. 

A to je vše přátele. Tohle je celá věda s mléčným ombre. Tak jednoduché a tak krásné. Nebojte se toho a zkoušejte. Barevným kombinacím se meze nekladou. Překvapte nás tím svým a označte nás na Instagramu. #rusconaombre #rusconaombrenails

Nebo ještě líp. Přidejte se k tisícům uživatelům RUSCONA Shine a sdílejte výtvory svých nehtů napříč nehtovou komunitou na celém světě. Pozor, už brzy RUSCONA Shine také pro Android.


Abychom viděli výsledek vašeho „ombréčkování“ budeme rádi za označení na Instagramu hastagem  #rusconaombre #ombreckovanisrusconou

 

Mějte se krásně. Brzy se vidíme u dalšího článku.

 

Bez názvu-6

Created by Shoptak.cz