Pracujete s našimi značkami? Přidejte se do unikátní mapy RUSCONA salonů a získejte nové klienty. PROHLÍDKA A REGISTRACE ZDE.

Trendy nehty pro JARO 2024!

Jaro je v plném proudu, příroda se probouzí a hraje všemi barvami. Nejvyšší čas zařadit do nehtového repertoáru jarní pastelové a další barvy. Co letos na jaře frčí a jak dodat nehtům trendy jarní look vám prozradíme v tomto článku.

Jemnost a elegance na prvním místě! Přesně v tomto duchu se nesou trendy jarní gelové nehty pro rok 2024. Nehty inspirované rozkvetlou loukou, vodolepky s motivy jara, jemné třpytky v nových stavebních gelech i GLAMORA fólie pomůžou dotáhnout vaše jarní nehty k dokonalosti. 

Top barvy z jarní kolekce RUSCONA

Pro trendy jarní gelové nehty doporučujeme zvolit barevné odstíny jarních barevných gelů, gel laků i třpytivých modelovacích UV gelů.

Barevná paleta odstínů pro jarní nehty 2024 je opravdu pestrá! Zaujme vás SWEET SEVENTEEN, SEXY CHICK, PS. OLIVE YOU, TRY ME! Nebo TOP trendy barva letošního roku PEACH FUZZ? Se všemi jmenovanými odstíny vyrobíte jarní skvosty, ať už budete nehty zdobit, nebo si vystačíte s úplným základem.

Našli jste v naší jarní barevné paletě svého oblíbence? Perfektní a nadčasová manikúra bude vždy i ta jednoduchá bez zdobení. Než abyste se trápili se zdobením gelových nehtů, raději se na to vykašlete. Basic gelové nehty totiž nikdy nevyjdou z módy. Držte se pouze barev. 

.
.
.
.

Jak na jarní nail art?

Nehty jako rozkvetlá jarní louka

Přesně to je trend letošního jara. Gelovým nehtům jemnost opravdu sluší. Zkuste se třeba jako my zaměřit na květinky všech barev a tónů. Jsou totiž náramně roztomilé. K dosažení cílového efektu vám pomůže nespočet různých odstínů gelů a štětec, se kterým vám kreslení půjde jedna báseň. Vyberte si ten s tenkou špičkou.

Vodolepky

Hledáte vodolepky s motivy jara? Není problém. Na e-shopu www.ruscona.cz čeká nespočet vodolepek s jarní tematikou. Navíc je s nimi zdobení gelových nehtů šíleně jednoduché. Dejte vašim nehtům cool barvičku v podobě pastelového odstínu z nové kolekce jarních gelů a gel laků. A jeden či více nehtů ozdobte vodolepkami dle vaší libosti. Podívejte se na celou naši nabídku vodolepek.

Jemnost třpytek

Toužíte-li po lehkém třpytu, nebraňte se tomu. I jarní nehty snesou kapku třpytek. Jemný třpytivý lak REFLECTIVE Builder Gel obsahuje velmi jemné reflexní třpytky, které se pod každým světlem třpytí malinko jinak a působí tak hravě, ale přitom elegantně. S jarními novinkami přišly hned ve 4 nových odstínech. Sáhnete-li raději po výraznějších třpytkách, doporučujeme je aplikovat pouze na vybrané nehty a manikúru jimi pouze oživit.

Fólie

Skvělým doplňkem jsou také fólie, díky kterým vytvoříte jedinečný nehtový look. Můžete jimi nazdobit celý nehet, nebo využít jen mikro třpytivé částečky a rozbít tak jednolitost nehtu. Vyberte si z nejoblíbenějších - zlatou nebo stříbrnou fólii a začněte tvořit originální gelové nehty.

Jarní nehty inspirace od profesionálních nehtařek

Inspirujte se v galerii jarních nehtů pro letošní rok. 

Bez názvu-6

Created by Shoptak.cz