Pracujete s našimi značkami? Přidejte se do unikátní mapy RUSCONA salonů a získejte nové klienty. PROHLÍDKA A REGISTRACE ZDE.

Nehtový STAMPING se vrátil na výsluní. Jak na něj?

Stamping neboli razítkování” není v nehtovém světě pojem nový, spíš malinko zapomenutý. Kdysi oblíbenou techniku nail artu vytlačily na okraj jiné trendové techniky, ale výrobci pomůcek pro stamping a koneckonců i milovníci techniky jako takové se nikdy nevzdali. Místo vyklizení pole tak nastává velký comeback. Nehtový stamping se dočkal v poslední době několika inovací, které stojí za to prozkoumat.

Za prvé jsou tu moderní razítkovací laky, které parádně kryjí a hlavně jsou dostupné v mnoha atraktivních odstínech. Dále nehtovému stampingu k návratu pomáhají velmi kvalitní tiskové desky s hromadou atraktivních vzorů a konečně i snadno použitelná silikonová razítka. Když dáte tohle všechno dohromady, získáte atraktivní mix, který vám pomůže na nehtech vykouzlit originální kreace, které můžete dokonce libovolně překrývat. 

 Co pro stamping potřebujete? 

Teď už víte, co všechno pro moderní a originální nehtovém razítkování potřebujete. Kliknutím na jednotlivou položku seznamu zobrazíte daný produkt v našem e-shopu.


Nehtový STAMPING krok za krokem:

  1. Sejměte z destičky modrou ochranou fólii.
  2. Připravte si razítko a stírací kartu zvanou SCRAPER.
  3. Naneste na vybraný motiv dostatek GLAMORA STAMPI laku.
  4. Lak setřete přes motiv seshora dolů. Stírejte jej velmi jemně a pokuste se ho stírat zcela rovnoměrně. Na destičce mohou kolem vybraného motivu zůstat šmouhy od laku. Ničemu to nevadí, na silikon se obtiskne pouze vzor. Vážně to funguje, zkuste to. Budete-li na SCRAPER příliš tlačit, zůstane v motivu málo laku, který rychle zaschne a neobtiskne se.
  5. Teď, když máte v motivu dost laku, co nejrychleji, ovšem jemným polokruhovým pohybem razítka, obtiskněte motiv na silikon. Vůbec na razítko netlačte.
  6. Pokud máte motiv na silikonu krásně obtisknutý a kolem motivu nic rušivého, rychle tento motiv obtiskněte na nehet – opět polokruhovým pohybem ze strany na stranu.
  7. Jestliže se vám na silikonovou podušku razítka dostanou i kousky jiného motivu nebo zbytky barvy, které na nehtu mít nechcete, odstraňte je pomocí GLAMORA rolleru a čistý motiv obtiskněte polokruhovým pohybem na nehet.
  8. Pozor! Pokud ponecháte razítkovací lak na silikonu příliš dlouho, zaschne a motiv už obtisknete jedině do výpotkového gelu.
  9. Chcete-li razítko obtisknout do bezvýpotkového gelu, musíte pracovat rychle.
  10. Na závěr stačí motiv na nehtu zaleskovat a máte hotovo. 

Na e-shopu RUSCONY můžete vybírat z mnoha vzorů, které lze vzájemně kombinovat. Pokud tvoříte složitější design, začněte vytvářením tzv. stínů. Jde o nepravidelné plochy či obrazce, které mají jednolitou výplň. Na tyto stíny pak můžeme aplikovat další vzory jako třeba siluety, obrazce z tenkých linií a podobně. 

Může se stát, že na razítku ulpí více než jen požadovaný vzor, což ovšem nemusí být vůbec na škodu. Někdy takovýto malý kousek něčeho nechtěného” krásně zapadne do celkového designu a pomůže k originálnímu dílu. Nebojte se kombinovat čárky, tečky, skvrny či jiné obrazce a zkuste vzory barevně odlišit a navzájem je překrývat

Pokud jste v barevné škále razítkovacích laků nenašli barvu pro stín”, která by vám zapadla do zamýšleného designu, zkuste použít barvu z vaší gel lakové řady. Gel lakovou barvu naneste v malém množství a v tenké vrstvě na povrch silikonového razítka. Gel lak se vám po chvíli začne na razítku srážet a vytvoří skvrnky, které můžete použít jako základ neboli stíny” pro váš STAMPI nail art. Pomocí razítka přeneste tyto skvrnky na nehet a nechejte polymerizovat 60s v UV/LED lampě. Následně můžete začít tvořit celkový design se STAMPI razítkováním.  

TIP od VIP RUSCONA nehtařek: 

Zkuste na požadovaný vzor nanést dva laky těsně vedle sebe a scraperem zlehka setřete. Vytvoříte tak jemné ombre, které vám výsledný design zase o kousek ozvláštní.  

 

Bez názvu-6

Created by Shoptak.cz