Pracujete s našimi značkami? Přidejte se do unikátní mapy RUSCONA salonů a získejte nové klienty. PROHLÍDKA A REGISTRACE ZDE.

RUSCONA Shine v 1.7: Malý velký krok

Pokračujeme ve vývoji RUSCONA Shine aplikace směrem k unikátní sociální síti nejen v nehtovém světě, ale vůbec. Poslední vývojová verze přináší spoustu novinek, které nás posouvají blíže k momentu, kdy se budeme schopní naplno věnovat vývoji verze pro Android.

Než se však do tohoto bodu dostaneme, čekají náš ještě minimálně další dvě až tři iOS verze. Důvod, proč volíme tento postup má co dočinění s architekturou operačního systému Android, který existuje v obrovském množství variant a nadstaveb napříč nejširší možnou plejádou značek a modelů telefonů. Na rozdíl od iOS existuje na trhu nespočet běžících zařízení se starými verzemi Androidu, které nelze aktualizovat, což má dalekosáhlé důsledky na funkčnost a celkovou podporu a optimalizaci aplikace.

Nebojte se, na Android a minimálně jeho poslední iterace se dostane. Teď se ovšem podívejme na to, co najdete v nejnovější verzi RUSCONA Shine verze 1.7 pro iOS.

  1. Podpora jazyků a regionů: Na první pohled možná nic moc zajímavá položka, která však nově dělá ze Shine sítě skutečně globální projekt. V aplikaci si nyní můžete zvolit ručně region a jazyk, ve feedu si pak můžete vybrat, ze kterých zemí se má obsah v hlavním chronologicky řazeném feedu zobrazovat. Díky tomu se můžete nechat inspirovat posty např. z Rakouska, Německa, Maďarska a dalších zemí, kde RUSCONA působí. Navíc, ke každému zahraničnímu postu vám nabídneme automatický překlad dle vašeho výchozího regionu. POZOR: Shine budeme v dalších zemích teprve rolovat, takže mezinárodní obsah začne naskakovat během dalších pár týdnů.
  2. Přepracované stories: Náš programátorský tým v čele s Jirkou kompletně překopal Stories. Na první pohled poznáte možnost ovládat stories swajpy doprava a doleva, swajpem dolů ze stories vyskočíte, tapnutím přepnete na další story daného uživatele. Na pozadí jsou potom stories daleko rychlejší, přesnější a příjemnější na ovládání.
  3. Nové animace: Lajkování vás bude odteď bavit ještě víc. Po kliknutí na srdíčko spustíte krásnou srdíčkovou animaci, což platí pro posty i stories. Novou animaci jsme pro vás přidali i do ovládací lišty.
  4. Nový textový post: Při vytvoření postu si můžete nově vybrat, zda přidáte výchozí typ postup s fotkou, videem, textem, hashtagy a označenými produkty, jako dosud, nebo přidáte výrazný textový post s vybraným pozadím. Ten se hodí např. pro situace, kdy se chcete ostatních na něco zeptat a nechcete, aby dotaz zastínil přiložený obrázek.
  5. Nové samolepky: Ve stories na vás čekají úplně nové samolepky.

Mimo to nová verze RUSCONA Shine v. 1.7. obsahuje celou řadu oprav a drobných vylepšení a optimalizací. Nejnovější verzi RUSCONA Shine můžete právě nyní zdarma stahovat z App Store, obsah můžete prohlížet také na webu www.rusconashine.com

Bez názvu-6

Created by Shoptak.cz