Pracujete s našimi značkami? Přidejte se do unikátní mapy RUSCONA salonů a získejte nové klienty. PROHLÍDKA A REGISTRACE ZDE.

Budiž světlo: Nová LED/UV lampa RUSCONA N7 k vašim službám

UV/LED lampy na nehty v nabídce RUSCONY dlouho chyběly. A mělo to svůj důvod – abychom si za nabídkou mohli skutečně stát, vybírali jsme opravdu pečlivě tu nejlepší z nejlepších. A podařilo se! Rádi vám ji představíme v dnešním článku. Připraveni? Čtěte.

Optimální lampa – která to je?

S LED/UV lampami na nehty to bývá těžké. Jeden chválí tuhle, druhý támhletu, třetí to všechno shodí a doporučí úplně jinou. Někdo říká, že vnitřek se neobejde bez zrcadlové úpravy, že tak bude více odrážet světlo a polymerizace bude ještě účinnější. Bez toho to prý nefunguje. A víte co? Je to nesmysl. Ve finále totiž záleží na něčem úplně jiném. Klíčové jsou diody, jejich výkon, rozmístění a vlnová délka světla. Má-li lampa v tomto ohledu dobré parametry, nepotřebujete řešit odraz světla, se kterým naopak roste pocit tepla a případné pálení materiálu na nehtech.

Když mluvíme o optimálních parametrech, neznamená to, že více znamená lépe. Mohli bychom vám naservírovat lampu s extrémně výkonnými diodami, ve kterých však klientkám doslova „hoří“ nehty (také v závislosti na materiálu). Ale znáte nás. Když něco děláme, tak jedině pořádně. Vybrali a vyladili jsme pro vás proto LED/UV lampu na nehty, která má výkon přesně takový, aby dokázal rychle a perfektně vytvrdit i silněji pigmentované a výborně kryjící gely a gel laky. Vše jsme testovali přímo s RUSCONA materiály, takže za výsledek ručíme.

Pozn.: Lampa pochopitelně funguje i s jinými značkami, princip polymerizace je pro všechny materiály stejný. „Vyladěno pro RUSCONU“ v tomto případě znamená, že jsme chtěli mít jistotu 100% výsledku pro naše produkty.

Prvotřídní technika i design

Přesto, že je lampa RUSCONA N7 teprve první, kterou vám přinášíme, rozhodně není jen tak na oko, abychom zkrátka nějakou v nabídce měli. Naopak, lampa RUSCONA se k nám probojovala díky svému jednoduchému čistému designu, výborné ergonomii a hlavně hybridnímu světelnému zdroji o dostatečném výkonu.

web_lampa

Celkem 33 chytře rozmístěných led diod produkujících světlo s vlnovou délkou 365nm + 405nm se stará o vynikající vytvrzení. Celkový výkon 40/60 W nepotřebuje žádné berličky v podobě odrazových vnitřních ploch, které pouze zvyšují pocit tepla a pálení. Samozřejmostí je automatické spínání a časovač.

Hlavní výhody lampy

+ 33 diod s hybridním světelným zdrojem

+ výkon 40-60 W pro vytvrzení i silně pigmentovaných a krycích laků a gel laků

+ 50 000 hodin životnosti diod (3–5 let při každodenním používání)

+ ochrana před poškozením očí

+ automatické spuštění a časovač

+ bez odrazových ploch = bez pálení

+ široký vstup pro pohodlné vsouvání ruky

+ lehká, spolehlivá a krásně růžová

Dosluhuje vaše stará lampa a poohlížíte se po nové? Šťastná sedmička v názvu lampy RUSCONA není jen náhodou – práce s ní je opravdová radost. Potřebujete-li se nás ještě na cokoli zeptat, rádi vám poradíme na našem Facebooku nebo Instagramu. Jsme tu pro vás!

Bez názvu-6

Created by Shoptak.cz