Pracujete s našimi značkami? Přidejte se do unikátní mapy RUSCONA salonů a získejte nové klienty. PROHLÍDKA A REGISTRACE ZDE.

Art gel – okouzlující umění v každém tahu

Jak jen vytvořit dokonalé linky, ornamenty nebo obrazce, a z klasické manikúry mít v okamžiku pravé umělecké dílo? Dlouho jsme přemýšleli, ladili, vybírali a testovali, až jsme pro vás připravili ty nejlepší pomocníky na zdobení – Art gely.

Precizní kreslený nail art

Pokud chcete na nehtu vytvořit působivé zdobení, je třeba si pro tuto techniku vybrat něco mnohem vhodnějšího, než je běžný gel. Jste tu na správném místě - máme přesně to, po čem toužíte. Až donedávna vám při zdobení pomáhaly produkty z naší kategorie zvané Pasta gely, ta se nyní mění na hvězdy nehtového zdobení - Art gely a Art gely +. Čím vás nadchnou?

galerie art gely 1

ART GEL

Jako tým nehtových designérů víme, jak je potřeba mít při práci vhodný produkt i pomůcky. Při návrhu a testování Art gelů jsme mysleli především na to, aby se s nimi každému skvěle pracovalo. A to ať už půjde o zkušeného profesionála nebo začátečníka.

I proto má Art gel příjemně hustou konzistenci, nebude se vám roztékat, je vysoce pigmentovaný a po nehtu klouže s úžasnou lehkostí. Práce s ním je o to příjemnější, jelikož po polymerizaci v UV/LED lampě se na něm nekondenzuje výpotek. 

Vytvoříte s ním vše, na co si vzpomenete – geometrické tvary, různé obrazce, ornamenty, květiny nebo velmi oblíbený zimní „svetříkový“ design, který je po roce opět v kurzu. Art gely můžete v tenké vrstvě potáhnout dokonce i celý nehet, což vám málokterý zdobicí gel dokáže nabídnout. 

galerie art gely 4

ART GEL +

Znaménko plus v názvu kategorie možná působí nenápadně, nicméně pokud jde o vlastnosti gelů, tak má velký význam. Art gely + mají veškeré výhody klasických Art gelů, ovšem s tím rozdílem, že jsou ještě hustší konzistence. Vystouplé ornamenty, již zmíněné „pletené” nehty připomínající jemné svetříky nebo zdobení Sweet Bloom pomocí vodolepek vám s nimi půjde krásně od ruky. Ani Art gely + nemají výpotek, ale pro svoji hustotu už nejsou vhodné na potažení celého nehtového lůžka.

Tým Ruscona radí:

Zajímá vás jak vytvořit Sweet Bloom nail art? Kdysi jsme pro vás natočili video s kompletním postupem. Pokud tento druh zdobení neznáte, pak je možná teď ta správná chvíle se ho Art gely + naučit.

                                                          

Jak s gely pracovat?

Protože u našich Art gelů nebudete muset řešit, že by se rozpíjely, byly málo výrazné nebo nechtěly držet, můžete se s chutí pustit rovnou do kreativního procesu. Jaký bude výsledek, je na vás. S gely snadno vytvoříte jemný a decentní design, ale také okázalejší a nápadnější styl – výborně bude toto zdobení vypadat v kombinaci s moderními samolepkami, zdobicími pigmenty i třpytivými kamínky. Naopak není vhodné na techniku One Stroke, která si neporadí s větší hustotou gelů. 

Práce s Art gely i Art gely + je příjemná – stačí si vybrat některý z odstínů a k tomu mít po ruce kvalitní zdobicí štětec. Tím, že jsou gely velmi silně pigmentované, doporučujeme také silnější lampy, slabší lampy a lampy se starými zářivkami tyto gely nevytvrdí. 


Jsou ART gely přesně to, co vám dosud chybělo? Víte už, jaký nail-art byste s ním chtěli vytvořit? Pokud máte jakýkoli dotaz k samotné tvorbě manikúry, náš tým specialistek na nehtovou modeláž vám rád poradí. Napište nám na Facebook nebo inforuscona@gmail.com. Jsme tu pro vás!

Bez názvu-6

Created by Shoptak.cz