Pracujete s našimi značkami? Přidejte se do unikátní mapy RUSCONA salonů a získejte nové klienty. PROHLÍDKA A REGISTRACE ZDE.

Ruscona Nail Art Challenge: Úžasné na pohled i na dotek - 3D vodolepky

Poslední listí nám už dává sbohem a na scénu přichází zima. Pro ty z vás, kteří už se nemohou dočkat prvního pořádného sněhu, jsme připravili další #rusconachallenge. Tentokrát zahalenou do jemných sněhových vloček. Vytvořte decentní zimní nail design a zapojte se do výzvy!

IG nailart.kate

Zdroj: Instagram @nailart.kate

Perfektní nail art bez složitého zdobení

Mráz už nám za okny kreslí dechberoucí obrazy, které by těžko napodobil i ostřílený umělec. Ať už zimu milujete do morku svých kostí, nebo naopak s jejím příchodem už za oknem vyhlížíte jaro, musíte uznat, že příroda v zimě umí vykouzlit opravdu jedinečnou atmosféru. A co teprve pohled na padající sněhové vločky a zasněženou krajinu!

Tohle rychle přicházející období nás inspirovalo k tomu, abychom ho společně přivítali plnými doušky a vytvořili si nádherné zimní zdobení i na našich nehtech. 

V tomto období se vám otevírá neskutečné množství zajímavých tematických designů. Pomocí zdobicích gelů můžete například vytvořit vystouplé vločky nebo nehty zahalené do motivu pletených svetrů. Pomocí kamínků si pak můžete vytvořit vánoční baňky, nebo zapojit diamantový prach pro vytvoření tzv. sugar effectu, se kterým získáte skvěle vypadající, „zasněženou”, manikúru. Inspirujte se ve videu.

A nebo můžete sáhnout po 3D vodolepkách - máme celou zásobu mrazivě krásných zimních a vánočních motivů. Nejenže dokážou na nehtech vytvořit neuvěřitelné efekty a vzory, navíc nabízí opravdu jednoduchou aplikaci a skvělou odolnost vůči opotřebení. V následujících krocích vám přehledně popíšeme, jak málo stačí k vytvoření jedinečné zimní manikúry, která oslní okolí i všechny vaše zákaznice.

Jak správně postupovat při práci s vodolepkami

  1. Nejprve je třeba nehet vymodelovat. Zvolte tvar, délku i podkladovou barvu dle přání klientky nebo svého nejlepšího uvážení.
  2. Odstřihněte požadovanou část vodolepky a odložte ji na dostatečně vlhkou buničinu, případně ji na pár vteřin ponořte do vody.
  3. Před aplikací vodolepky doporučujeme nanést na nehet tenkou vrstvu Foil Gel Clear, který dáme polymerizovat na 30 sekund.
  4. Oddělte vrchní část vodolepky od podkladového papíru a přiložte ji na připravený nehet.
  5. Vodolepku vyhlaďte prstem, aby mezi ní a povrchem nehtu nevznikly bubliny.
  6. Na okolí vodolepky natřete malé množství Primeru.
  7. Naneste ukončovací gel po celé ploše nehtu. Na vodolepku však použijte menší množství, aby nezanikl její 3D efekt. V případě, že je na ní velký nános, setřete ho nejlépe pomocí suchého štětce.

Mohlo by vás zajímat:

Zdobení s 3D vodolepkami máte v malíčku a chtěli byste něco náročnějšího? Zapojte se do naší abstraktní #rusconachallenge. Zapotit se u ní mohou i ti nejzkušenější. O co přesně se jedná zjistíte zde

Pokud máte raději video návody, můžete se inspirovat tímto videem jedné z našich nehtových designérek. Podívejte se, že si s manikúrou lze opravdu vyhrát a zdaleka to celé nespočívá v pouhém nalepení vodolepky na nehet.

Jak můžete vidět ve videu, s vodolepkami jdou tvořit zajímavé designy nejen v zimě, ale i v ostatních ročních obdobích.

Tým Ruscona radí:

Máte pocit, že u tohoto zdobení dostatečně neuplatníte svůj um a dovednosti? Rozhodně se nenechte odradit jednoduchou aplikací vodolepek. I kdybyste dokázali vytvořit obdobné zdobení manuálně, jsou vodolepky stále snazší a hlavně rychlejší cestou pro vytvoření opravdu unikátních designů. Navíc finální výsledek rozhodně stojí za to!

Inspirovali jsme vás? Pojďte do toho s námi a zapojte se do #rusconachallenge, tentokrát na téma zima a sněhové vločky. Označte nás, nebo nám zašlete fotku svojí práce. Na vaše jedinečné designy budeme čekat na Facebooku i Instagramu. Těšíme se!

Bez názvu-6

Created by Shoptak.cz