Pracujete s našimi značkami? Přidejte se do unikátní mapy RUSCONA salonů a získejte nové klienty. PROHLÍDKA A REGISTRACE ZDE.

RUSCONA Shine 1.6: Příběhy, mapa nehtařek a vylepšený profil

RUSCONA Shine (nehtařská sociální síť) oslaví zanedlouho svůj první čtvrt rok. Je hlavně vaše zásluha, že si během takto krátké doby našla své místo na slunci v Česku i na Slovensku a vygenerovala téměř 5.000 zajímavých postů s nehty a postupy. Uživatelská základna se už počítá na tisíce, a to jsme skutečně pouze na začátku. Děkujeme a věříme, že vás bude Shine bavit i nadále. Ostatně, makáme na ní dnem i nocí a seznam nápadů na vylepšení neustále narůstá. 

Už teď vám můžeme slíbit, že se v aplikaci i na webu Rusconashine.com celkem brzy setkáte s talentovanými nehtařkami z dalších evropských zemí a pouze u Evropy určitě nezůstane. Chystáme pro vás navíc celou novou sekci, která vás bude, věříme, moc bavit a samozřejmě máme v plánu potěšit také uživatelé Androidu. Ještě to chvíli zabere, ale počítáme s vámi. 

Verze 1.5 a 1.6: Dosud největší update 

V Apple App Store na vás čeká ke stažení nejnovější verze 1.6, která navazuje na celkem revoluční 1.5ku. Revoluční z toho důvodu, že přinesla na pozadí celou řadu zásadních úprav, které zrychlují aplikaci, zmenšují nároky na data i baterii. Z pohledu uživatele je klíčová funkcionalita příběhů, kterou jsme v poslední verzi 1.6 ještě o kousek posunuli. Příběhy totiž nyní zůstávají přístupné i po zhlédnutí, a to po dobu 24 hodin. 

Seznam funkcí a vylepšení verze 1.6 v bodech:

  • Příběhy: Po stažení aplikace můžete tvořit příběhy. Zatím nejsou tak nabušené jako na Instagramu, ale poskytují vše potřebné k tomu, abyste se u nich mohli trochu vyblbnout. Publikované příběhy můžete na svém profilu řadit do kolekcí, které si sami vytvoříte. Ve verzi 1.6 jsme vám přidali i nové barvy a nechali příběh zobrazený ve feedu po dobu 24 hodin bez ohledu na stav zhlédnutí. 
  • Vylepšený profil: Na svém profilu nyní můžete doplnit text o vás, myšleno o vás coby nehtařce, nehtovém studiu nebo nehtovém nadšenci, přidat odkazy na web a samozřejmě profily na Facebooku a Instagramu. Zároveň můžete doplnit adresu. To vám doporučujeme udělat. 
  • Mapa nehtařek: Pokud svůj profil rozšíříte i o adresu studia a zatrhnete Zobrazit na mapě, dáte o sobě v Shine app hlasitě vědět. Fanoušci z řad stálých či nových zákazníků, které budeme aktivně vyzývat k instalaci a sledování (nikoliv postování), si vás díky tomu snáze najdou. 
  • Označování uživatelů, nové žebříčky v hledání, upozornění na novou verzi app a další: Toto všechno a řadu dalších vylepšení vám nabídne nejnovější verze aplikace RUSCONA Shine. Aktualizujte si ji a užijte si nehtařskou síť naplno.  

PS: Pokud nemáte iPhone tzn. iOS, můžete prohlížet veškerý obsah, lajkovat a komentovat na webu Rusconashine.com. Brzy provedeme výrazný update webu, který zpřístupní videa a příběhy. 

Bez názvu-6

Created by Shoptak.cz