Pracujete s našimi značkami? Přidejte se do unikátní mapy RUSCONA salonů a získejte nové klienty. PROHLÍDKA A REGISTRACE ZDE.

Halloweenské nehty 2024

Blíží se oblíbený HALLOWEEN. Původem jde o keltský lidový svátek, který nabádá k tomu vytvořit na nehtech pořádnou divočinu. Kdy jindy dát nevídaný design našim nehtům, než teď? Tohle je vaše příležitost, kdy se na nehtech můžete doslova vyřádit. Strašidelný Halloween si žádá odvážné strašidelné nehty! Ponořte se do fantazie a pojďte tvořit s námi, vždyť Halloween je už za dveřmi. Neboj se a odvaž se. 

Dejte prostor tmavým temným odstínům a halloweenským motivům jako jsou strašidla, pavučiny i lebky. Zelenou mají také odstíny oranžové a ve stejném odstínu i motivy dýně. Nebojte, nemusíte se držet jen tohoto halloweenského šílenství plného strašidelných motivů, abyste byli in. Vsaďte na basic nehty s jemným nádechem strašidelné tematiky - francouzské gelové nehty v černém provedení i zdobené tmavé třpytivé nehty. 

Gelové nehty HALLOWEEN

Pro ty méně odvážné, kteří by chtěli své nehty jen lehce okořenit halloweenem a zapadnout do tohoto krásného období máme taky řešení : 

.
.
.
.
  • Černé nehty

Jste připraveni na gelové nehty na Halloween? Tím nejjednodušším a zároveň nejelegantnějším tipem jsou jednobarevné gelové nehty černé. Dokonale provedená manikúra a trendy černé gelové nehty jsou zároveň skvělou volbou nejen pro tento strašidelný svátek. Eleganci podtrhnete jemnými třpytkami, ať už na všech nehtech nebo pouze na vybraných. Perfektně bude vypadat taky jemná třpytivá linie, kterou docílíte pomocí zdobícího štětce. Nezapomeňte ani na metalické fólie, ideálně ve zlatém či stříbrném provedení. Pomocí nich dokážete s kapkou kreativity vytvořit opravdu dechberoucí nehty. Ostatně, nechte se inspirovat černými nehty.

  • Černá francouzská manikúra

Netradiční francouzská manikúra v černém odstínu? Proč ne! Kdy jindy ji vynosit bez větších úvah než teď. O „francii“ víme, že se jedná o opravdovou klasiku v nehtové modeláži. My ji ale malinko rozbijeme barvami, které jsou už míň tradiční, a sice černou. Pozor všem, kteří zastáváte minimalismus! Tohle opravdu musíte zkusit.  Vyměňte standardní bílé špičky nehtů za odvážnější černé. Netradiční klasiku, která se k halloweenským nehtům rozhodně řadí.

Halloweenský NAIL ART

Pro odvážné a kreativní jedince, kteří se nemůžou dočkat, až se na svých gelových nehtech pořádně vyřádí. V tomto případě se fantazii meze nekladou. Doporučujeme dát nehtům temný základ, tmavé odstíny červené, fialové i černý podklad je jasnou volbou, pak už přejděte ke zdobení. Výjimkou tmavých odstínů je oranžová, jakožto barva dýně, která k svátku taktéž patří. Jdete raději po ní?

Tady je jeden rychlý a zaručený návod na halloweenské nehty - VODOLEPKY. Pokud byste rádi halloweenskou tematiku, ale nejste úplně tvořiví, doporučujeme hledat nálepky na nehty halloween. Najdete v nich všemožné vzory, pomocí kterých halloweenských nehtů jednoznačně docílíte. Jejich použití je opravdu snadné a výsledek naprosto famózní.

100% originální budete s vašimi KRESBAMI. S kapkou šikovnosti můžete vytvořit jedinečné halloweenské nehty pomocí štětce, který je vhodný právě na ornamenty, linie i precizní kresby. Dáte se na tvorbu pavučinek, lebek, dýní nebo zavzpomínáte na známý seriál Wednesday? Ať už zvolíte jakýkoliv z těchto motivů, vaše gelové nehty budou stát rozhodně za to! 

Halloweenské nehty 2024 inspirace

 

Bez názvu-6

Created by Shoptak.cz