Pracujete s našimi značkami? Přidejte se do unikátní mapy RUSCONA salonů a získejte nové klienty. PROHLÍDKA A REGISTRACE ZDE.

Halloweenské nehty 2023

Původně keltský svátek HALLOWEEN rok od roku nabírá na síle i v našich končinách. Strašidla, lebky, dýně a pavučiny jsou všude, kam se podíváte. Proč trochu halloweenského šílenství nedopřát i svým nehtům? Pojďme společně tvořit. Limity neexistují.  

Strašidelné návrhy nehtů jsou pro tento svátek absolutní základ. Motivy jako dýně, lebky, pavučiny, strašidelní duchové, postavy ze známého seriálu Wednesday či stékající krev jsou potom jasnou volbou. Kombinujte černou, hnědou, oranžovou, tmavé odstíny fialové, červené i zelené a nezapomeňte přidat trochu extravagance v podobě zlaté a stříbrné. Nebojte se použít třpytky, vodolepky, fólie, razítkujte, kreslete, bavte se. 

Jak ozdobit halloweenské nehty? 

Vaším prvním úkolem bude rozhodnout, jakou metodu zdobení zvládnete. Vydáte se tou nejsnazší cestou, nebo se klidně pustíte do něčeho složitějšího? Možností se nabízí hned několik. 

Na strašidelné nehty s vodolepkami

Nejjednodušší přesto stylová je metoda zdobení pomocí vodolepek. Můžete vybírat z obrovského množství stylových motivů, které se dají snadno kombinovat i dopracovat pomocí štětce, třpytek nebo fólií. Právě díky tomu budou vaše nehty na Halloween 100% originální! Chcete-li skromnější zdobení, vyberte pouze jeden nehet, který si ozdobíte. Jinak zachovejte vaši manikúru jednoduchou s využitím pouze barevných UV/LED gelů či gel laků.

Náročnější halloweenské kresby

Vydáte-li se náročnější cestou, bude výsledek o to originálnější! Tvořte pomocí štětce dokonalé kresby, přesně podle vašich představ. Nikde není napsáno, že design nemůžete doplnit o třpytky, fólie, kamínky i jiné nail art doplňky.

Jednoduché halloweenské nehty

Neužije vás příliš na halloweenské kresby a motivy, ale přesto chcete na vašich nehtech kousek halloweenské tématiky mít? Není problém! Máme v zásobě několik inspirativních návrhů nehtů. Stačí se přidržet barev tohoto strašidelného období a máte vyhráno! My letos vsázíme na chromové nehty v temných odstínech. Skvělou volbou je také nesmrtelná francouzská manikúra. Vyměňte bílý proužek za černý a doplňte jej třeba o zlatý ornament či fólii. Tmavé barvy a třpytky jsou oblíbenými prvky Halloweenu 2023. Odstíny černé, tmavě červené i fialové dokáží vytvořit na gelových nehtech tajemnou atmosféru, zatímco třpytky dodají každému designu šmrnc a lesk. 

Už máte vybraný svůj design halloweenských nehtů? Pokud ne, podívejte se do naší galerie s halloweenskou nehtovou tematikou, nebo na naši sociální síť rusconashine.com, kde tvoří a přispívají šikovné nehtařky.

 

Bez názvu-6

Created by Shoptak.cz