Pracujete s našimi značkami? Přidejte se do unikátní mapy RUSCONA salonů a získejte nové klienty. PROHLÍDKA A REGISTRACE ZDE.

Velikonoční nehty pro rok 2024

Velikonoce nemusí být jenom svátkem jara a pučících stromů, ale také zářivých nehtů. Jak na velikonoční tematiku na vašich nehtech? S nepřeberným množstvím RUSCONA gel laků a gelů vám půjde zdobení skoro samo.

Ne každý má rád nehty s výraznými motivy. K tomu abyste docílili tematických nehtů to však není podmínkou. Máme tipy jak na elegantní velikonoční nehty 2024.

Vsaďte na pastelové barvy

Oblíbené pastelové barvy na scénu! Právě teď je pro pastelové UV gely nejlepší doba. Trendem letošního roku je pastelová broskvová. U nás ji najdete pod názvem MIA. Mezi další cute pastelové odstíny počítáme MAYBE BABY, SERENITY, MOODY a LUNA. Věřte, že s těmito barvičkami vykouzlíte dokonalé velikonoční nehty. Ať už je použijete na celou plochu nehtů, francouzskou manikúru či jemné zdobení, rozhodně nešlápnete vedle. 

Velikonoční zdobení

  • S EGG Top gelem

Mít nehty jako křepelčí vajíčko? Podle nás ideální zdobení na Velikonoce! Jednoduché, přesto velmi efektní zdobení s EGG Top gelem. Stačí na nehet nanést vámi zvolený odstín v souladu s postupem při modeláži gelových nehtů. V posledním kroku ukončíte gelové nehty tímto EGG Top gelem v bílé či černé variantě a jedinečné nehty s efektem křepelčího vajíčka budou na světě.

.
.
.
.
  • Velikonoční motivy

Oblíbené motivy velikonočního zdobení jsou samozřejmě vajíčka, kuřátka, zajíčci, beránci nebo květinky. Při použití pastelových barev budou vaše velikonoční nehty, ať už jim dáte jakékoliv zdobení, roztomilé a přitom vkusné. Pokud si troufáte na malby, je to naprosto v pořádku a vždy budete originální. S chutí do toho! Pro méně odvážné máme vodolepky. Najděte ty, které se vám budou k Velikonocím tematicky hodit a aplikujte je na vaše nehty.

Prostor dáváme také jemným liniím v pastelových barvách. Vítáno je i jemné zdobení fólií, která může vytvořit podobný efekt jako “křepelčí vajíčko” - na pastelovém odstínu nehtů působí velmi elegantně. Gelové velikonoční nehty snadno doplní i kamínky či třpytky v decentním provedení.

Inspirace velikonočních nehtů našich nehtařek

Bez názvu-6

 

Created by Shoptak.cz