Pracujete s našimi značkami? Přidejte se do unikátní mapy RUSCONA salonů a získejte nové klienty. PROHLÍDKA A REGISTRACE ZDE.

TRENDY valentýnské nehty sezóny 2024

Na Valentýna vaše nehty mohou zazářit tematikou plnou srdíček, růžových a červených odstínů barev i třpytek. Nechejte se unést romantickou náladou na vašich gelových nehtech. Pojďme se podívat na poslední trendy.  

Vylaďte své valentýnské gelové nehty do posledního detailu. Barvy jsou jasně dané, láska si žádá odstíny červené a růžové! Chybu však neuděláte ani s nude nehty nebo klasickou francouzskou manikúrou. Ty nikdy nevyjdou z módy. Přidejte valentýnský prvek a dostanete dokonalé nehty na Valentýna, kterými okouzlíte celé vaše okolí. 

.
.
.
.

Jak si ozdobit nehty na Valentýna?

JEDNOBAREVNÉ NEHTY

Nejste zastánci zdobení nehtů, přesto byste chtěli kapku valentýnské tematiky na své nehty přenést? Žádný problém! Mějte na paměti, že s odstíny růžové či červené nešlápnete vedle. Červené nehty k Valentýnu patří, zároveň skvěle podtrhnou vaši eleganci i dravost. 

Výběr odstínu červených gelových nehtů necháme na vás, od zářivých až po rudé, všechny budou vypadat cool. Stejně je to i s růžovými nehty. Chcete být jemná a elegantní? Nejlépe se budete cítit ve světle růžových nehtech. Milovnice výstřednosti se nemusí bát sáhnout po výraznějších odstínech.

NUDE NEHTY

U jednobarevných nehtů ještě zůstaneme. Pro milovníky všech odstínů nude nehtů, máme jasný vzkaz: Pojďte do toho! Doplňte gelové nehty o oblíbené valentýnské zdobení s detailem srdce, ať už s použitím vodolepek či malby, a dokonalé valentýnské nehty budou na světě. 

FRANCOUZSKÁ MANIKÚRA

Francouzská manikúra s romantickým valentýnským nádechem? Proč ne. Barvy tohoto svátku už znáte, proto vás nepřekvapí doporučení na výměnu bílých špiček nehtů za červené či růžové, s třpytkami i bez. Jednoduché nehty doplňte o jemný motiv srdce nebo kamínek třeba jen na vybraných nehtech. Třpytivé nehty další zdobení nepotřebují. 

Tip: Jak si vytvořit dokonalou “francii” jsme vám sepsali i do článku.

SRDÍČKOVÉ NEHTY

Co je nejvíc trendy valentýnské zdobení na gelových nehtech? No přece SRDÍČKA! Cute mini srdíčka na nehtech vás nadchnou. Doporučujeme světlý podklad s výraznějšími růžovými a červenými srdíčky. Wow, tento look jsme si vážně zamilovali. Nechte se inspirovat pořádnou dávkou fotografií našich nehtařek a pojďte tvořit!

TŘPYTKY

Vysoce lesklé, duhové laky vypadají na krátkých nehtech úchvatně a ozvláštní je, aniž byste je museli zdobit. Vykouzlete jemné nude, světle růžové nehty se třpytkami i kamínky nebo elegantní červené třpytivé nehty. Ať už se vrhnete do jakéhokoliv designu, nezapomeňte na detaily, ty totiž udělají vaše nehty originálními. 

NÁVOD NA SRDÍČKOVÉ NEHTY

  1. Přírodní nehet si perfektně připravte k aplikaci materiálů pro nehtovou modeláž.
  2. Na nehet naneste tenkou vrstvu podkladového gelu a polymerizujte v UV/LED lampě. 
  3. Následně naneste rovnoměrně tenkou vrstvu modelovacího gelu po celém nehtu a opět dejte nehet polymerizovat.
  4. Vyberte si odstín vašich nehtů z barevných UV gelů a aplikujte jej na vaše nehty, po té dejte nehty polymerizovat. 
  5. Pomocí barevného UV gelu a zdobícího štětce začněte malovat srdíčka dle vašeho přání. Polymerizujte.
  6. Nakonec nehty zaleskujte závěrečným UV/LED gelem.

Pustíte se do srdíčkových gelových nehtů, nebo dáte prostor raději klasice? Všechny vaše výtvory rádi uvidíme na Instagramu nebo Facebooku. A vybrané gelové nehty posíláme i na náš Pinterest. Nezapomeňte označit RUSCONU. 

Inspirace valentýnských nehtů

Bez názvu-6

Created by Shoptak.cz